Reconditionare / Retapitare mobilier Suceava

Activitatea de baza a firmei noastre este confectionarea de mobilier la comanda, dar ne concentram foarte mult si pe reconditionarea obiectelor de mobilier.

De ce sa retapitati canapelele dumneavoastra?

Mobila retapitata

Reparatii canapeleretapitare canapeletapiterie coltare, fotolii si scaune – sunt serviciile pe care vi le putem oferi, printr-un personal calificat si cu experienta in domeniu, unde gasiti rezolvarea problemelor in ceea ce priveste tapiteria canapelelor si fotoliilor dvs.

  • Canapele, coltare, scaune (de suflet) primite sau mostenite de la cei dragi, le puteti avea din nou cum erau in prima zi
  • Canapelele si fotoliile dvs. nu mai arata ca atunci cand le-ati cumparat?
  • Tapiteria din piele sau stofa s-a tocit?
  • S-au lasat pernele de sezut?
  • Aveti animale de casa care au distrus tapiteria?
  • Cusaturile au cedat si materialul s-a desfacut?
  • Pur si simplu doriti o schimbare a materialului pentru un nou look?

Indiferent de model, reconditionarea canapelelor extensibile, fixe, coltarelor, fotoliilor, scaunelor, saltelelor) se va face in asa fel incat le vom aduce la forma lor de dinainte prin inlocuirea tapiteriei de piele sau stofa, inlocuirea buretelui tocit. Pernelele lasate vor fi intinse sau reumplute pentru a-si recapata fermitatea.

Toate acestea sunt pentru imbunatatirea aspectului si confortului.

Reconditionare Mobilier Suceava

Canapea retapitata

Structura va fi reconditionata daca acest lucru este posibil prin fixarea si/sau inlocuirea partilor rupte.

Tapiteria din piele sau stofa a canapelei sau coltarului va fi inlocuita cu una din material nou care va pastra forma originala a canapelei sau se vor realiza modificari dorite de client.

Daca aveti o canapea mai veche (de suflet) primita sau mostenita, comoda si trainica, prin retapitarea si reconditionarea ei veti obtine un rezultat mai bun decat daca ati cumpara o canapea noua. S-ar putea sa luati o canapea nu la fel de rezistenta cu cea veche.

O alta problema a canapelelor din vinilin sau „piele ecologica” cum se spune mai nou este durata de rezistenta a materialului si modificarile aparute la schimbarile de temperatura.